Vuokrasaunat

wave

Saareltamme löytyy yhteensä kuusi vuokrattavaa saunaa. Tällä hetkellä käytössä on sähkösaunoja sekä savusauna. Puusaunamme on uudistumassa eikä ole käytössä tällä hetkellä. Saarellamme on myös savusauna, jos mielit lomaseurueesi kanssa jotain oikein spesiaalia ja rentouttavaa

Hinnasto:

  • 20€/h
  • Kokoussauna 50€/h
  • Savusauna 300€/ ilta

Sauna 1

Ykkössaunalla pääsette nauttimaan löylyistä isommallakin porukalla ja perheellä.  Lauteille mahtuu hyvin nauttimaan lämmöstä kymmenenkin saunojaa yhtäaikaa ja viihtyisässä tuvassa voi viettää iltaa ennen ja jälkeen saunomisen. Saunalla on oma terassi ja aivan rakennuksen kulmalta pääset pulahtamaan virkistävään Näsijärveen . Sauna ykkönen onkin yksi suositumpia saunojamme, muistattehan varata oman löylyttelyajan ajoissa! 

Sauna 2

Saaremme puusauna on uudistumassa. Sauna ei ole tällä hetkellä varattavissa.

Puusauna takaa teille tunnelmallisen kokemuksen kesäillassa tai aamussa lempeine löylyineen. Saatte saunan valmiiksi lämmitettynä tai voitte lämmittää löylyhuoneen mieleiseksesi ja nauttia kauniista rannasta ja maisemasta pienellä saunan terassilla. Saunottelemaan mahtuu 3-4 henkilöä kerrallaan. Ihanan idyllistä!

Sauna 3

Kolmossaunamme on kuin pieni saunallinen kesämökki, omalla tuvalla ja terassilla.  Rakennuksen päädystä löytyy myös wc:t.  Tämä sauna ei ole niin kovassa suosiossa kuin edellä olevat saunat, johtuen ilmeisesti oman rannan puutteesta, mutta löylyissä ja tunnelmassa ei tämä sauna häviä muille piirun vertaa.    

Kokoussauna

Kokoussaunat sijaitsevat Ravintola Jätkänkämpän yhteydessä. Saunoja on kaksi, miehille ja naisille omansa, sekä pukuhuonetilan voi jakaa sermillä ja saunomisen jälkeen taas avata illanviettoa varten. Molemmilla puolilla on tilava pesuhuone sekä terassi, missä nautiskella viileydestä ja saunajuomasta. Saunarakennuksessa sijaitsee myös wc-tilat sekä miehille , että naisille ja rakennus on muutenkin, kaikinpuolin uuden veroinen ja viihtyisä viettää yhteistä saunailtaa.  

Savusauna

Savusaunan lempeät ja perinteiset löylyt järjestyy käyttöönne päivän varoitusajalla. Peseytymismahdollisuus sijaitsee muutaman metrin päässä Jätkänkämpän saunoilla. Täällä ette sauno vain löylyjä, vaan myös suomalaista perinnettä ja kulttuuria!