Info

wave

Ruovesi Camping sijaitsee Ruoveden Haapasaaressa, kilometrin päästä kyläkeskuksesta . Haapasaarella on vuosikymmenten ajan ollut jalansija suomalaisessa kesämatkailussa ja camping-kulttuurissa. Ja perinne jatkuu..
Meille mahtuu lomailemaan yksin tai porukassa ympäri vuoden . 


Ruoveden kylä on pieni noin 4100 asukkaan kylä Pirkanmaalla.  Kesällä asukasluku tuplaantuu, kiitos kesäasukkaiden . Veneilijöitä ja retkeilijöitä riittää piristämään kylänraittia ja kylämme elämää mukavasti koko kesäksi. 


Myös talvimatkailu nostaa päätään pikkuhiljaa, onneksi! Voi mitkä maastot meillä onkaan tarjota aktiiviliikkujille, rentoutujille ja talvilomalaisille.  Maastoihin sopivilla varusteilla ja ne voit tietysti vuokrata käyttöösi meiltä Haapasaaresta.


Ruoveden kirkonkylältä löytyy apteekki, kolme elintarvikeliikettä, terveyskeskus, Terveystalo, Instrumentarium, ja Osuuspankki, jonka vieressä pankkiautomaatti.  Autoilijoiden ongelmiin löytyy vastaus PK-osista sekä Mekonomenilta. Ruoveden kylä tarjoaa kaikenkaikkiaan kattavat palvelut, neuvomme mielellämme jos kysyttävää ilmenee. 


Tervetuloa lomailemaan meille Haapasaareen!